Ik praat je bij

Hier kun je terecht voor het nieuws en boeiende artikelen over web development en meer interessante onderwerpen. Ik deel graag mijn kennis en inzichten om je te helpen groeien in deze spannende en voortdurend evoluerende wereld.

Het einde van Joomla! 3: Een stap vooruit met Joomla! 4 of overstappen naar WordPress?
Webdevelopment

Het einde van Joomla! 3: Een stap vooruit met Joomla! 4 of overstappen naar WordPress?

De tijd begint een beetje te dringen. Joomla! 3 wordt vanaf 17 augustus nu echt niet meer ondersteund vanuit de community en ontvangt geen nieuwe updates meer. Hoogste tijd om naar een Joomla! 4 over te stappen. Of is nu het moment voor WordPress? In dit blogartikel neem ik je mee in de voor- en nadelen.

Waarom Moet Je Upgraden naar PHP 8?
Optimalisatie | Webdevelopment

Waarom Moet Je Upgraden naar PHP 8?

Als je een website of webtoepassing hebt, is het belangrijk om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de technologie. Een van de belangrijkste aspecten hiervan is het regelmatig upgraden van de programmeertaal die je gebruikt. In het geval van PHP (Hypertext Preprocessor), de taal die veel websites aandrijft, is PHP 8 de nieuwste versie. In dit artikel zal ik bespreken waarom het upgraden naar PHP 8 zo belangrijk is, zelfs als je geen technische achtergrond hebt.

Het Belang van SPF, DKIM en DMARC DNS-records in de Strijd tegen Spammails
Beveiliging

Het Belang van SPF, DKIM en DMARC DNS-records in de Strijd tegen Spammails

In de moderne digitale wereld is e-mailcommunicatie een integraal onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Helaas maken kwaadwillende individuen misbruik van e-mail om ongewenste spammails te versturen. Dat kan ook uit jouw naam gebeuren. Gelukkig zijn er effectieve maatregelen die je kunt nemen om jezelf en je organisatie te beschermen. In dit artikel bespreek ik het belang van SPF, DKIM en DMARC DNS-records bij het bestrijden van spam en hoe je deze kunt configureren.

Het Belang van de Customer Journey in Webshops
Design | Marketing

Het Belang van de Customer Journey in Webshops: Een Gids voor Succesvolle Online Ervaringen

In de steeds groeiende wereld van e-commerce is het begrijpen en beheersen van de customer journey van cruciaal belang voor webshops die succes willen behalen. De customer journey is de reis die een potentiële klant aflegt vanaf het eerste contactpunt met een webshop tot aan de uiteindelijke aankoop en eventuele herhaalaankopen.

Kortere laadtijden met Redis-caching voor WordPress
Optimalisatie

Kortere laadtijden met Redis-caching voor WordPress

Redis-caching is een effectieve methode om de prestaties van je WordPress website te verbeteren. Door het inzetten van Redis, een in-memory dataopslagsysteem, kunnen pagina’s sneller worden geladen, wat resulteert in een betere gebruikerservaring en hogere betrokkenheid. Met Redis-caching kunnen bezoekers probleemloos door je blog bladeren, waardoor de kans op conversie en terugkerende bezoekers wordt vergroot.