Private Design lanceert vernieuwde website

Private Design lanceert nieuwe Wordpress website.

Voor Private Design uit Moergestel werd het tijd voor een nieuwe website. Joomla! 3 is immers 17 augustus echt end-of-life en was daarmee aan vervanging toe. Ik hielp het bedrijf in korte tijd om de overstap naar WordPress te verwezenlijken.

We wilde een website die de dezelfde look-and-feel had als de oude website, maar dan met minder jaarlijkse kosten. Met WordPress hebben we een nu een website die eenvoudig in beheer is.

Vincent Geerts, Private Design

Een van de grootste voordelen van deze overstap is de significante kostenbesparing. Voorheen moest Private Design jaarlijks een behoorlijke bedrag betalen voor licenties van derde partij extensies op Joomla!. Door de overstap naar WordPress zijn deze kosten teruggebracht tot een minimum.

Het toevoegen van projecten op de website is ook aanzienlijk vereenvoudigd dankzij het gebruik van de intuïtieve drag-and-drop editor Gutenberg in combinatie met Kadence Blocks. Deze krachtige tools stellen het team van Private Design in staat om snel en eenvoudig nieuwe lampen aan hun collectie toe te voegen en de website up-to-date te houden, zonder dat daar ingewikkelde technische kennis voor nodig is. Tevens is de website in twee talen te bekijken. De klantenkring van Private Design beperkt zich namelijk niet enkel tot de Nederlandse markt.

Ik wil Vincent en Adry van Private Design dan ook bedanken voor deze leuke opdracht en wens ze veel succes met hun nieuwe website.

Bekijk het resultaat op https://privatedesign.eu. Ook toe aan een nieuwe website of upgrade van je oude website?

Vergelijkbare berichten